Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Vámospércs
#680600137
30 millió Ft
Alapterület 65 m2
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Átlagos
Emelet 2. emelet

További paraméterek

  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Vámospércsen 65 m2-es lakás

INGATLAN HELYSZÍNE:

 

A lakás Vámospércs központjában található, kiváló, de mégis forgalomtól elzárt, csendes helyen. Minden szükséges infrastruktúra, mint boltok, közintézmények, buszmegálló gyalogosan pár percen belül elérhető.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A 16 lakásos társasház 2008-ban épült, jó állapotú, falazata tégla és 5 cm szigeteléssel ellátott. A lakás a 4 szintes épület második emeletén található, így az elhelyezkedéséből adódóan a rezsije igen kedvező.

 

AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL:

A 65 négyzetméteren két szoba található, melyekben a laminált padlót 2 éve cserélték. A kádas fürdőszoba és WC külön helyiségben vannak.  Az étkező-konyhába egyedi tervezésű beépített konyhaszekrény készült. A kamra közvetlenül a konyhából nyílik, méretéből adódóan a tárolópolcok mellet még egy nagyméretű hűtőszekrény is elhelyezhető benne. A közlekedő szélessége lehetővé teszi, hogy akár egy hatalmas gardróbszekrényt is kialakítsanak. Az ablakok műanyagból készültek, redőnnyel felszereltek, és mivel délnyugatra néznek garantálják a napfényben gazdag, világos belső teret. Az otthonos meleget gázcirkó kazán biztosítja. A lakáshoz 1,5 m2-es erkély tartozik.

 

További információért, megtekintéssel kapcsolatban hívjon a megadott telefonszámon!

Kapcsolat

Vargáné Dobi Zsuzsánna

Ingatlanértékesítő

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter