Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó mezőgazdasági terület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Kecskemét,
44 millió Ft
Telekméret: 200 000 m2
Kecskemét - Katonatelepen 20 ha jó minőségű SZÁNTÓ ELADÓ!
Kecskemét - Katonatelepen 20 ha jó minőségű szántó ELADÓ! - 20 ha folyamatosan művelt termőföld  - 5 ha körbekerített - kiépített öntözőrendszer  - ipari áram telekhatáron bekötve - 2 db fúrt kút (42 m, 48 m) - halastó kiépítés előkészítve  Alkalmas további gazdálkodásra, fejlesztésre, napelempark -, raktár-, csarnok-, hűtőház építésére.   
Eladó Mezőgazdasági terület, Bölcske,
1.2 millió Ft
Telekméret: 5 211 m2
Akácerdő gyümölcsössel eladó Bölcskén!
Bölcske belterületén, kifogástalan megközelíthetőséggel bíró, művelési ágból kivett, 5.211 nm-es területű, beépítetlen területet kínálunk eladásra. Az aranykorona értékkel nem rendelkező terület nem tartozik a Földtörvény (2018.évi CXXXVI.tv.) hatálya alá – nem kifüggesztéses -, melyen jelenleg akácerdő és gyümölcsös található.   Irányár: 1,2 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.   30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu   MARADJ OTTHON!!!  Online ingatlanbemutatás! https://youtu.be/CKOJtDCrZNg
Eladó Mezőgazdasági terület, Nemesbük,
16.5 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Nemesbükön allandóan lakott utcában zártkert eladó gazdasági épülettel és szőlővel. A ház téglából épült 1983-84-ben, vasbeton födémmel, teteje pala héjazattal. A kb 35 m2-es pinceszinten egy borospince és a szőlő kimunkálására alkalmas helyiség található. Fölötte készült a pihenőszoba, fürdő+ WC, valamint a főzőfülke és egy előtér . A bejárati ajtó előtt 2 nm -es fedett terasz épült. Víz, villany , gáz bevezetve, a fűtés gázkonvektorról működik, a melegvizet villanybojler adja. A terület összesen 2062 m2, felén szőlőt művelnek jelenlegi tulajdonosai. A kordonos szőlőben csemege szőlő, a hagyományos tőkéken Otelló és Noha terem. A szőlő végében még veteményes kert is van. Az udvarban nagyon sok gyümölcsfa , sárgabarack, körte, almafa terem. Parkolni az udvarban lehet. Buszmegálló 300 m-re, 2óránkénti menetrendi járatok Keszthely, Hévíz felé. Kiváló hely hétvégi háznak, Balaton melletti nyaralónak. Megtekintésért várom hívását.
Eladó Mezőgazdasági terület, Soltvadkert,
380 ezer Ft
Telekméret: 2 133 m2
Mezőgazdasági terület eladó
Soltvadkert, külterület 5. minőségi osztályba tartozó, 2133 m2-es legelő, cca.: 20 m-es szélességgel eladó.
Eladó Mezőgazdasági terület, Zalakomár,
130 millió Ft
Alapterület: 112 000 m2
Kis-Balatonnál TŐZEGBÁNYA ELADÓ ! Kis-Balaton mellett É-D irányban 32 km hosszú és átlagosan 3.5 km széles tőzegbányát kínálunk megvételre. A terület FÖLDTANI SZAKÉRTŐI MEGHATÁROZÁSA, KÉSZLETSZÁMÍTÁSA megtekinthető . A tulajdonosnak csak komoly érdeklődők hívását közvetíthetjük!
Eladó Mezőgazdasági terület, Ságvár,
1.2 millió Ft
Alapterület: 2 800 m2
A SióHáz ingatlaniroda eladásra kínál Ságváron egy 2800 m2-es  mezőgazdasági területet.A telken 800 db szépen gondozott szőlőtőke, pince,hordók,prés található. Áram a telek előtt.Balaton 10 km távolságra.   Hívjon, ha felkeltette érdeklődését az ajánlatom!      HÉTVÉGÉN IS ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!     Díjmentes hiteltanácsadás és ügyintézés!   Kedvezményes ügyvédi költség!                       SióHáz Ingatlan    
Eladó Mezőgazdasági terület, Ágasegyháza,
35 millió Ft
Alapterület: 148 742 m2
Otthonok és megoldások. Ágasegyháza legszebb külterületi részén, (Kossuth Lajos utca folytatásában) több mint 14 Ha, egybefüggő, vágásérett, azonnal kitermelhető, 40 éves fenyveserdő eladó. Tulajdon viszonyok rendezettek. 1/1 tulajdon. Ágasegyháza, Kecskeméttől 21 kilométerre nyugatra fekszik a Kiskunsági Nemzeti Park által körülvett területen. Közúton a Kecskemétet Dunaföldvárral összekötő 52-es főútról balra, Izsák felé leágazó alsóbbrendű úton érhető el. Kitűnő befektetési lehetőség! Várom megtisztelő hívását!
Eladó Mezőgazdasági terület, Kokad,
3 millió Ft
Alapterület: 5 000 m2
Kokad külterületén közel 5000 nm-es földterület eladó. A részletekért hívjon.
Eladó Mezőgazdasági terület, Kokad,
5 millió Ft
Alapterület: 8 750 m2
Kokad külterületén közel 8750 nm-es földterület eladó. A részletekért hívjon.
Eladó Mezőgazdasági terület, Kokad,
2.5 millió Ft
Alapterület: 4 000 m2
Kokad külterületén közel 4000 nm-es földterület eladó. A részletekért hívjon.
Eladó Mezőgazdasági terület, Nyékládháza,
7.4 millió Ft
Alapterület: 1 752 m2
Eladó Nyékládházán, a Gerinc dél utcában, ez az 1752m2-es, szőlő megnevezésű terület, amin épület is található nettó 50m2-es épülettel. Az épület 1990-ben Bodrogkeresztúri falazó blokkból épült, a tetőfedés anyaga Bramac cserép. Az épület részben szigetelt. Vegyes tüzelésű kazán biztosítja a meleget, radiátoros fűtés lett kialakítva. Az épület alatt kb 10m2-es pince is található. A vizet az épületben hidrofor segítségével tudják biztosítani az udvaron 6m3-es víztároló lett megépítve. Szennyvíz saját emésztőbe lett elvesztve. A szolgáltatás vevők részére ingyenes. Irodánkban személyre szabott, bankfüggetlen hiteltanácsadással is várjuk Ügyfeleinket! Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!
Eladó Mezőgazdasági terület, Balatonkeresztúr,
5.6 millió Ft
Alapterület: 1 944 m2
Balatonkeresztúr határában a településhez közel kínálunk eladásra egy panorámás,részben gyümölcsös ingatlant. A területen egy kisebb épület ,melynek pincerészén és földszinti részén is kettő-kettő helyiség található.Áramellátás megoldható,egy fúrt kút és Balatontól 2 km távolságra,akár "kis" nyaralója is lehet! Gondolja meg, ezért az árért??? IRODÁNKBAN TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉSSEL VÁRJUK ÜGYFELEINKET! HITELCENTRUMUNK MEGTALÁLJA ÖNNEK A LEGMEGFELELŐBB HITELT, INGATLANA VÁSÁRLÁSÁHOZ, FELÚJÍTÁSÁHOZ, ÉPÍTÉSÉHEZ! ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY, LAKOSSÁGI ÉS VÁLLALATI ÉRTÉKBECSLÉS! KERESSE IRODÁNKAT ÉS MI SEGÍTÜNK!
1
2
3
4
»